pondelok 1. októbra 2012

Power-popový nášup v Berlíne už v novembri

Koncom novembra zavítajú do Berlína hneď dve power-popové legendy. Jedna z Manchestru a druhá priamo z Londýna. O koho ide? Fast Cars a Barracudas!
Tých, ktorý teraz ostali s otvorenými ústami ale musím schladiť. Nejde o spoločné, ale bohužiaľ o oddelené koncerty. Koncert Fast Cars je naplánovaný na 16-tého novembra v Klube "The Wild at Heart". Predskokanom bude domáca kapela "The Not Amused" hrajúca melodický punk - mod revival. Vstupné zatiaľ nie je zverejnené, ale klub som už kontaktoval, tak hádam, že čoskoro sa to dozvieme.


Barracudy do Berlína zavítajú až takmer o dva týždne neskor, čo určite pre väčšinu z nás ruší akékoľvek šance zlúčiť tieto akcie dokopy. Koncert sa odohrá v Klube SO36, 29.11.2012 zatiaľ bez akýchkoľvek zmienkach o predkapelách. (UPDATE, predkapely by mali byť: Erotic Devices a Patsy Stone). Cena vstupného je v tomto prípade ale známa, nie však až tak   potešujúca. Vstupné na mieste 20eur, v predpredaji 18eur.

Letenky z Budapešti cca 110eur (spiatočná, už aj poplatky, bez veľkej batožiny), čiže ak nemáte nič lepšie na pláne určite nie je o čom. Už len si vybrať :)

richard.muska@gmail.com


2 komentáre:

  1. Před Barracudama mají být Erotic devices a Patsy stone.
    Pavlis

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Diky Pavel. Vraj sa vidime na Fast Cars...super :) S kym ides?

    OdpovedaťOdstrániť